Küldjük nektek szeretettel Beni top 5-ösét speciálba'

 

A zsűriválasztás óta Ki Mit Tube-ozó döntős szakítva az eddigi dilivel nem a finalisták közül válogatott, sőt, tracklistjében még egy arcvillantás hiányában diszkvalifikált produkció is helyet kapott. Lássuk!

 

5. Pajor Kristóf

"Az elődöntőben naivan még dobtam rá egy voksot, de a középdöntőben sikerült annyira meggyőznie, hogy tényleg nem szavaztam rá. Bízom benne, hogy nem ezen múlt a továbbjutás."

 

 

 

4. Mc Kitti

"Igazán sajnáltam, mikor Mc Kitti kiesett, hiszen szinte fej-fej mellett haladtunk. Szerintem jó ötlet volt, amit csinált, kedvelhető, nagy nézettséget generált, éppen ezért kíváncsi lettem volna, hogy a döntőre meg tud-e újulni. Persze már így is elég nagy $ztár."

 

 

 

3. K’pzavar

"A rap formáció egyik tagja nagy barátom, de teljesen elfogulatlanul jelenthetem ki, hogy ezeknek a srácoknak hatalmas dumája van. Szívesen hallgattam volna még őket. Nem lehet, hogy a zsűrinek is képzavara volt a döntésnél?"

 

 

 

2. Wágner B. György

"Szerintem vitathatatlanul Wágner B. Györgynek voltak a legegyedibb és nyelvileg leggazdagabb szövegei. Rendkívül humoros volt, kíváncsi lettem volna rá, mit tud még, hiszen már így is sok oldalát megmutatta. Az A38 hajóján én is szívesen fellépnék."

 

 

 

1. Központi Hatalom

"Személyes kedvenceimet sajnos diszkvalifikálták már az elődöntőben, pedig rajtuk nevettem a legtöbbet az egész családommal együtt. Remélem a videójukat nem látta Kasza Tibi, mert akkor biztos lenne pár álmatlan éjszakája."

 

Lájkold, oszd meg, terjeszd az igét!

Szólj hozzá!