Máris repül a CAFF szuperötöse

 

Az egyéb kategória másik döntős csapata küldi nektek soxeretettel az öt kedvenc videóját a Ki Mit Tube idei mezőnyéből!

 

5. Stringsgirl - Driftaway

"Végül Stringsgirl Driftaway száma volt az, ami leginkább elnyerte a tetszésünk. Többszöri hallgatásra is szórakoztató zenét készített, a klip minősége is teljesen rendben volt. :)"

 

 

4. Halápi Katinka - Green Day - Basket Case (drum cover)

"Halápi Katinka az egyik kedvencem lett, azok az arcok dobolás közben grin hangulatjel Látszik, hogy nagyon élvezi amit csinál és tehetséges. Persze meglehet, hogy szakmai szemmel nem ő a világ legjobb dobosa még, de nálunk tuti jobb, hisz mi nem tudunk dobolni :("

 

 

3.  SZ4P - Miért pózol majdnem minden lány lóval a Tinderen?

"A SZ4P első videója kifejezetten fülbemászó lett. Bele is ment a fejembe és párszor azon kaptam magam, hogy énekelgetem grin hangulatjel Tetszik, ahogy összekapcsolják a zenét a humorral."

 

 

2. Roma News - iGipsy S6

"A Roma News iGipsy-s videója kiváló lett. Remek ötlet és kivitelezés úgy, hogy vicces és önirónikus egyben. Szerintünk az egyik legjobb videó volt eddig a versenyen. smile hangulatjel"

 

 

1. Pajor Kristóf - Ne szavazz rám!

"Lehet, hogy érdekes választás, de nálunk Pajor Kristóf az első. grin hangulatjel Nagyon bírjuk a humorát, már a verseny előtt is állandó követői voltunk. Hatalmas karakter. Kár, hogy nem láthatjuk a döntőben, kíváncsiak lettünk volna, hogy mivel áll elő."

 

 

Lájkold, oszd meg, terjeszd az igét!

Szólj hozzá!