Jó ebédhez szól a Standard Hiba kedvenc ötöse

 

Az egyéb kategória másik döntős csapata is csokorba szedte, szerintük kik voltak az idei Ki Mit Tube-mezőny legjobbjai.

 

5. Jammal

"Valószínűleg Jammalt nem hallgatnánk nap mint nap, de el kell ismerni, hogy amit csinál, izgalmas, kreatív és lehetőségeihez képest kifejezetten profi – egyszóval abszolút a Ki Mit Tube-ra való."

 

 

 

4. Roma News

"Végig őket tartottuk a legnagyobb vetélytársnak az Egyéb kategóriában – sajnáljuk, hogy nem jutottak tovább. Érzékeny, cigányságot és nemcigányságot egyaránt érintő társadalmi problémákat dolgoznak fel szellemesen és sok önreflexióval; mindkét videót jó volt nézni, bár a második sajnos elég szájbarágós lett."

 

 

 

3. InProgress

"Az első, Pénzt című számot azóta körülbelül harmincszor játszottuk le a koleszszobában – talán ez volt a kedvenc produkciónk a Ki Mit Tube-on. A második zenéjük sem rossz, de az különösebben nem fogott meg minket. Ezzel együtt helyük van a dobogónkon."

 

 

 

2. Puszi Együttes

Baromi szórakoztató arcok, abból a fajtából, akiktől az ember még a bemutatkozást és a werkfilmet is szívesen végignézi. A zenéjük kifejezetten hallgatható, a klipek jópofák, és az egész produkció csak annyira veszi komolyan magát, amennyire szükséges.

 

 

 

1. Rímbiózis

"Szellemes, frappáns szövegek, szuper flow, nagyszerű beat, és a videók is kifejezetten karakteresek, főleg az első. Számunkra a Rímbiózis szolgáltatta idén messze a legprofibb és legfrissebb zenei anyagot. A szöveg utólagos elolvasása egyébként sokat segített…"

 

 

Lájkold, oszd meg, terjeszd az igét!

Szólj hozzá!