Ők öten Lena kedvencei

 

 
 

Azt már tudjuk, ki az a 10 személy, akik a nézők és persze a zsűri kedvecei lettek, de vajon ők kiket szerettek a legjobban az idei mezőnyből? Most a döntősök árulják el nekünk, melyik öt produkció került rá az ő személyes toplistájukra. Elsőként íme Lena hotlistje!

 

5. Halápi Katinka


"Cuki kisugárzás, atomgyors kezek! Szeretnék én így dobolni, főleg nő létemre! wink hangulatjel Az ő középdöntős videóját néztem meg először, rögtön magasra tette a lécet, őstehetségnek tartom. Több ilyen kéne!"

 

 

 

4. SZ4P


"Igaz, a dalcímtől kirázott a hideg, de vonzott a lila sapka, így rákattintottam a videóra, és nem bántam meg! Elismerően nyugtáztam, hogy igen, bizony vannak zenészek, akik ilyen rövid idő alatt is képesek egy humoros, eredeti és szórakoztató produkciót összehozni! Respect!"

 

 

 

3. Szank Angi


"Nagyon szeretem a lírai muzsikát, s ez a dal különösen megfogott! Látszódott, hogy azért került fel későn a videó, mert sokat munkálkodtak vele, így egy minőségi alkotás született. A klip és a dal is adott egy szentimentális, eltöprengős, "mi lett volna ha" életérzést, Angi hangjától, a dal üzenetétől pedig libabőrös lettem. Átjött!"

 

 

 

2. Stringsgirl


"Engem elvarázsolt, mind az egyedisége, mind az egyénisége. Szimpatikus jelenség: kedves, sugárzó, mosolygós, jó nézni és hallgatni, őszintén mondom, hogy megszerettette velem az instrumentál zenét. Az elődöntős és a középdöntős produkciója is szerintem magasan verte a mezőnyt, ezért sajnálom, hogy nem jutott be a döntőbe. "

 

 

 

1. Zoller Zsolt


"Igaz, Noémi a zsűrivideójában kissé lehúzta, de véleményem szerint nem volt Zsoltnak túl nagy falat a dalválasztás. Nyilván ilyen etalonokat mint a Queen, Witney Houston, Michael Jackson, stb. szinte képtelenség -és talán nem is kell- felülmúlni, de ez nem azt jelenti, hogy nem érdemes a dalaikból covert készíteni. Zsolt a maga képére formálta a művet, a hangja zseniális, a klip képi világa szintén, és nem mellesleg az éneklés mellett még több hangszeren is játszik. Menő lenne vele egyszer duettet énekelni. ;)"

 

 

Lájkold, oszd meg, terjeszd az igét!

Szólj hozzá!