Ezek a döntősök tényleg imádják egymást

 

Member szuperforró hotlistje is ezt bizonyítja, hiszen ő is finalista ellenfeleiből válogatta össze Ki Mit Tube-os best of listáját. Reméljük, a kölcsönös szeretés mellett azért szorítanak helyet a küzdőszellemnek is, hiszen már csak egyetlen nap van a mindent eldöntő döntőig.

 

5. Beni

"Főként a kora miatt tisztelem, hogy bele mert vágni egy ilyen vetélkedőbe és egy viszonylag kevéssé ismert műfajt választott, de a második videón látszik, hogy nem volt annyi ideje foglalkozni vele, mint az elsővel. A korral vélhetően új ismeretanyagok és kicsit árnyaltabb világkép is fog járni, úgyhogy hajrá."

 

 

 

4. The Mongooz and the Magnet

"Zenék között kicsit a jolly joker számomra, jól hangszerelt, profi, de igazából a még meglévők ellenében választottam, mivel azok jóval távolabb állnak tőlem."

 

 

 

3. Caff

"Szeretem a random humort, volt némi asdf és Cyanide and Happiness hangulata, a 9gag-en nevelkedett lelkemnek bizony igencsak kedves az ilyesmi. Győzelemre is őket javasolnám."

 

 

 

2. Rímbiózis

"Alapvetően nem az én műfajom, de a zeneileg teljesen rendben van és a filmjelenetek bevágása is nagyon jó ötlet, így támogatom."

 

 

 

1. Jammal

"Chiptune zene rajongóként tudom, hogy vannak olyan eszközök, amik alapjáraton egészen más célból készültek, mint mondjuk a TIA chip az Atari 2600-ban vagy a Commodore 64 SID hangchipje, mégis sokan használják ezeket zene programozására, utóbbit idehaza is sokan művészi szinten művelik. Jammal eszközhasználata másként, de hasonló elven alapszik, így tudása és kreativitása alapján méltó a TOP5-re."

 

 

 

Lájkold, oszd meg, terjeszd az igét!

Szólj hozzá!