Öt felejthetetlen kampányvideó a középdöntőből

 

A középdöntős legjobb 99 nevező azt a feladatot kapta, hogy produkciójuk mellé forgassanak kampányfilmbe oltott werkvideót, és mutassák be az alkotás lebilincselő folyamatát. Akadtak, akik olyan csodásan oldották meg a dolgot, hogy kísérővideójukkal túlszárnyalták még magát a produkciót is. Lássuk, kik vetették be a nagymamájukat, a plüssállataikat és a csempéjüket a továbbjutás érdekében!

 

5. Pajor Kristóf

Pajor Kristóf a középdöntőben produkciós és kampányvideójánál is a fordított pszichológia fegyverét vetette be, amely a kezében sajnos visszafelé sült el: tényleg nem szavaztak rá elegen, így a zsűridöntés szakaszában már nem is találkozhattunk vele.

 

 

4. Fábián Franciska

Fábián Franciska epikusra vette a figurát werkvideójában, amely egy mozitrailerrel kezdődött és naturalista dinnyehasogátásban végződött. Élünk a gyanúperrel, hogy a minibaltával való zúzás jelenetéhez az inspiráció ez a videó adta neki:

 

 

 

3. The Wedding At The Slaughterhouse

A mészárszéki esküvőről elnevezett zenekar tagjai nagy rajongói lehetne a Fűrész filmsorozatnak, de gondoltak arra, hogy a Ki Mit Tube-ot ártatlan lelkű gyermekek is nézhetik, úgyhogy egy éppen summa cum laudére diplomázó plüssbagollyal igyekeztek tompítani a kampányvideóban leforgatott jelenet brutalitását.

 

 

2. NagyZoli

Nem elég, hogy NagyZoli nem akar drogokkal nagyzolni (*sastaps*), és a józan bulizásra buzdított minket a produkciójában, de szupercuki nagymamáját is bevetette kampányolás közben. Sajnos azonban a produkciója annyira nem volt meggyőző, hogy még a szívünket leolvasztó kísérővideó sem volt elég számára a továbbjutáshoz.

 

 

1. Wágner B. György

Wágner B. György ismét hatalmasat gurított, amit már nem is csodáltunk, hiszen kiderült, hogy 13 évet készült a középdöntős produkciója leforgatására: konyhája padlójára ráfestette a Duna szarát és hajót is vontatott. Aki nem érti, hogyan jön össze mindez egyetlen hibátlanra szerkesztett kompozícióba, mindenképp nézzen mega  lenti videót! De még a dadaisztikus tökéletesség sem volt elég kemény ütőkártya az idei mezőnyben, úgyhogy tőle is fájdalmas búcsút kellett vennünk.

 

Lájkold, oszd meg, terjeszd az igét!

Szólj hozzá!