A Rímbiózis listájával zárjuk döntős szívküldi sorozatunkat

 

De senki ne szomorkodjon, mert jön helyette csomó király kotent, például lecsekkolhatjátok, hogyan gyúrnak a döntősök a végső produkció elkészítésére!

 

5. Bittner Dániel

"Iszonyatosan jó hang, jó érzék a zenéhez, fejlődőképes, sok potenciál van benne, a szövegeit azért átkozmetikáznám."

 

 

 

4. CAFF

"Jóféle ötlet, éppen a kellő amatőrséggel kivitelezve. Asdfmovie-szerű fárasztó humor, aki rá tud kapni az ilyenre, az nagyon tudja élni ezt a középdöntős videót. Kicsit sűríteném még az anyagot azért, meg kicsit jobban átgondolnám a vágást, itt-ott összekapkodottnak tűnt, még azzal együtt is, hogy kellet, hogy egy kis spontaneitás-varázsa legyen az anyagnak."

 

 

 

 

3. Mongooz and the Magnet

"Bőgő! Bőgő! Nagyon látszik, hogy profik a srácok, minden hang és a szöveg is a helyén van!"

 

 

 

2. Standard hiba

"Többször hallottuk élőben slammelni a srácokat, mindig is ügyesek voltak, és most a vizuállal kiegészülve úgy gondoljuk nyugodt szívvel mondható, hogy valami egész egyedit kreáltak. Minőséget szórnak és így, általában is, az igényesebb típusú slamre is lophatnak egy kis plusz refifényt, szóval pacsi nekik."

 

 

 

1. Jammal

"Az első videója nem annyira tetszett, a cintányérok nem sokat adtak hozzá ahhoz, amit csinál. De ez a második zseniális. Maga az ötlet is elképesztően jó, hogy zenelabort csinál a konyhájából, kreatív és minőségi az eszközhasználat és nem csak igényes de nagyon szórakoztató is a végeredmény. Így érdemes használni a loop gépet! És tegyük hozzá, hogy a videó is nagyon ötletes. Minimál egyszerű, de tökéletes. Amikor beforgatja lemezjátszóba a konyhaasztalt a végén az telitalálat, és közben a várva várt beatbox is megjön (remélem az új anyagban még több lesz ). Volt a Rímbiózisból is aki odaadta neki a voksát a középdöntőben. ;)"

 

 

 

+1 K'pzavar

"Jó a srácok flow-ja, egyediek a szövegek. Tetszett, hogy van mögötte koncepció, nem inkoherens összedobált sorpárok, mint sok rap csapatnál. Az üzenet nem bonyolult, de nem is túl közhelyes, és jó ez az egyszerű, de találó metaforika, ami végigvonul a számon."

 

 

Lájkold, oszd meg, terjeszd az igét!

Szólj hozzá!