Bemutatjuk a zsűrit

Ismert és elismert videósok, zenészek, kritikusok és a 10. zsűritag, a nép hangja. Ők értékelnek, elemeznek, vitatkoznak vagy egyetértenek.

Ismert és elismert videósok, zenészek, kritikusok és a 10. zsűritag, a nép hangja. Ők értékelnek, elemeznek, vitatkoznak vagy egyetértenek.

A zsűri tagjai

Kovács Krisztián (Fish!)

A magát hardpopként definiáló Fish! zenekar frontembere épp olyan pörgős, kemény, és lendületes, mint a dalai, a véleményéhez pedig pont úgy ragaszkodik, mint jellegzetes sapkáihoz.

Mondik Noémi

Paintben készült festményei meghódították a netet, minek köszönhetően cool királynővé avatták, majd a 2014-es videóival pedig ő lett a Ki Mit Tube egyik nagy megmondója, aki keményen állta a sarat.

Pixa

Mizu? Dereng valami? Itt egy srác, akinek akkor is ismered a dalait, ha még nem hallottad a nevét. Dolgozott Fluorral, Kis Grófoval és Snoop Doggal is. Ha valaki, akkor ő pontosan tudja, mit szeret a nép.

Puzsér Róbert

Ha ma kimondják Magyarországon azt a szót, hogy kritikus, ő lesz az, aki mindenkinek eszébe jut. Kemény, szókimondó, érzelmes, végletesen konfrontatív és megosztó.

Süveg Márk (Saiid)

Akkezdet Phiai révén vált a magyar hip-hop megkerülhetetlen figurájává. Ízlését és őszinteségét már a Ki Mit Tube előző évadában is bizonyította. Hiteles, poétikus és megkérdőjelezhetetlen.

Szirmai Gergely

Ő vezeti az egyik legnépszerűbb magyar YouTube csatornát, a Hollywood Hírügynökséget. Kikezdhetetlen szaktekintély, ha valaki ma youtuberként próbál helyt állni, ő lesz a viszonyítási pont.

Tamás Bence Gáspár

A 444 meghatározó alakja, de olyan klasszikus Index-videókat is köszönhetünk neki, mint a Riszpekt Ház címen futó parlamenti közvetítések. Vicces, egyedi, precíz és hiteles.

Unfield

Még csak 18 éves, de már vannak, akik az ő nevét viselik a pólójukon. Nincs az a népszerű netes jelenség, amihez ne lenne egy-két szava, és hétről-hétre egyre több embert érdekel a véleménye.

Viktória

Vérbeli kocka, aki gameplay csatornája mellett még napi 8 órában YouTube-specialistaként dolgozik. Naprakészségével megtestesíti a tartalomszolgáltatás jövőjét, így ott a helye a zsűriben.

Dancsó Péter

A legtöbbször megtekintett magyar YouTube-boss. Világa egyetlen hatalmas és összetéveszthetetlen vizuális orgia, amelynek ő a ceremóniamestere. Bármit tesz, az lázba hozza YouTube közösséget, így a Ki Mit Tube követőit is.

Kiss Ádám

Gyerekként Fábry Sándor akart lenni, de végül Kiss Ádám lett. A szójátékból gyúrt Air Day tour című websorozat és a humorba oltott megmondás atyaúristenének ott a helye a Ki Mit Tube zsűrjéiben.